На Глибоччині пожежники району провели навчання щодо подолання можливих надзвичайних ситуацій у пожежонебезпечний період

На території Карапчівського лісництва Чернівецького військового лісгоспу проведено спільне тренування органів управління та сил цивільного захисту на випадок загрози виникнення лісових пожеж.

В поточному році внаслідок високих температур повітря виникає найбільша кількість пожеж і загорань лісових масивів, а в окремих випадках пожежі набувають надзвичайних ситуацій. З метою координації дій з проведення заходів мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежною небезпекою, відпрацьовано взаємодію особового складу державної рятувальної пожежної частини районного відділу територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій із підрозділами команд місцевої пожежної охорони та лісового господарства району. Керівникам підприємств, установ та організацій району доручено вжити додаткові заходи для протидії виникненню пожеж в лісових масивах та мінімізації негативних наслідків від них.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata