У наступному році Буковина прийме європейський футбольний турнір

В рамках європейського регіонального проекту партнерства «Чотири регіони для Європи» з 17 по 28 серпня цього року делегація Чернівецької області відвідала департамент Майєнн провінції Лаваль Франції. Тут в місті Краон відбувся одинадцятий етап міжнародного турніру з футболу серед юнацьких команд регіонів-партнерів з України, Німеччини, Румунії і Франції.

У традиційному турнірі серед 16-ти річних футболістів Чернівецька область виборола друге місце. Переможцями цього разу стали футболісти зі Швабії (Німеччина), третє місце у Майєнна (Франція), четверте – у Сучави (Румунія).

У рамках спільного проекту «Чотири регіони для Європи» відбулася і офіційна зустріч політичних делегацій партнерських регіонів – Чернівецької області, округу Швабія, департаменту Майєнн та Сучавського повіту.

В результаті перемовин було досягнуто домовленостей щодо подальшого міжрегіонального співробітництва, зокрема, в соціальній сфері, в галузях охорони здоров’я, освіти, культури, туризму та економіки.

Учасники зустрічі також погодили проведення в серпні 2013 року в Чернівцях дванадцятого етапу європейського футбольного турніру серед юнацьких команд чотирьох регіонів.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata