В Чернівецькый області протягом доби вогнеборці ліквідували 5 пожеж

У селі Петричанка Глибоцького району горіла господарська будівля. Пожежу помітили сусіди вже тоді, коли вогонь охопив всю будівлю. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока, місцеві пожежні команди сіл Кам’янка та Йорданешти. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню.

Існувала загроза поширенню пожежі на поруч розташовані 2 житлові будинки, тому першочерговим завданням співробітників МНС було запобігти подальшому розповсюдженню полум’я. Вогнеборці за короткий проміжок часу локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Згодом небезпеку було повністю ліквідовано. Загальна площа пожежі склала понад 100 кв.м.. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю поруч розташованого житлового будинку. Завдяки оперативним діям бійців МНС від знищення вдалося врятувати 2 будівлі.

У селі Тарасівці Новоселицького району виникла пожежа в житловому будинку. За місцем виклик виїжджали вогнеборці міста Новоселиця. Загорання виникло в кімнаті будинку. Працівники МНС локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, перекриття. Співробітники МНС врятували від знищення житловий будинок.

Всього минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, на яких вогнеборці врятували 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata