Чернівецький облавтодор готується до зими

Чернівецький облавтодор  готується до зими«Підготовка до зими – це не тільки підготовка до опалювального сезону закладів соціальної сфери і житлового фонду, а й доріг краю, – сказав Василь Бурлака. – Чернівецький облавтодор до 15 жовтня має завершити усі ремонтні роботи на автошляхах краю, а також відповідально підійти до підготовки доріг обласного та загальноукраїнського значення до зимового періоду».

Він, зокрема, наголосив, що відповідним службам необхідно перевірити готовність до негоди снігоочисної техніки в усіх районах області, привести до належного стану кювети і придорожні смуги, забезпечити вздовж доріг водовідведення, перевірити каналізаційно-зливові системи в Чернівцях і Новодністровську.
«Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту, пасажирських чи вантажних перевезень ми маємо бути готові вже зараз. Допоки дозволяють погодні умови, необхідно вирішити проблемні питання з підготовки до зими вже сьогодні та усунути недоліки. Головне завдання перед нами – безпека усіх учасників дорожнього руху взимку», – сказав Василь Бурлака.
Заступник голови облдержадміністрації також наголосив: вже нині в усіх районних дорожніх господарствах має бути резерв паливно-мастильних матеріалів, посипний матеріал для роботи в осінньо-зимовий період.

peredplata