М’ячі з чернівецької \”футбольної квітки\” роздали

М’ячі з чернівецької "футбольної квітки" роздалиАрт-інсталяція «Футбольна квітка», яка красувалася протягом усього літа на Центральній площі Чернівців, відтепер слугуватиме дітям та підліткам. Після її демонтажу усі м’ячі було вирішено роздати. Сьогодні, 3 жовтня, у дворику Ратуші секретар Чернівецької міської ради, почесний президент футбольного клубу «Буковина» Віталій Михайлішин вручив сертифікати на м’ячі представникам усіх дошкільних та загальноосвітніх закладів міста.

«Я радий, що золотаві і сріблясті м’ячі, які є символами спортивного успіху, будуть допомагати дітям у розвагах і на уроках фізичної культури, – каже Віталій Михайлішин. – Спорт відіграє велике значення у загальному розвитку кожної людини. А футбол залишається одним з найпопулярніших видів спорту. Сподіваюся, Чернівці з часом отримають нових яскравих зірок футболу».

Після церемонії вручення сертифікатів вишикувалася черга з бажаючих отримати на футбольних м’ячах автографи від очільника міста.

Для довідки:
Арт-інсталяцію з футбольних м’ячів «Футбольна квітка», приурочену до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012, було відкрито 15 травня на Центральній площі Чернівців. Її габарити: 3,8×6 метрів. Інсталяція складалася з 1600 сріблястих і золотих м’ячів. Автори витвору — подружжя чернівецьких дизайнерів Євгенія та Олег Аврусевичі. «Квітка» потрапила до Книги рекордів України як найбільша арт-інсталяція країни.

peredplata