В Чернівецькій області рятувальники ліквідували 3 пожежі

16 жовтня у Чернівецькій області виникло 3 пожежі. У селі Ропча Сторожинецького району горів житловий будинок. На ліквідацію пожежі прибули вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Йорданешти та Верхні Петрівці. Люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився на весь житловий будинок. Швидкому поширенню пожежі також сприяли дерев’яні конструкції будівлі.

Існувала ймовірність перекидання полум’я на поруч розташовані житловий будинок і господарську будівлю. Тому першочерговим завданням вогнеборців було запобігання подальшому розповсюдженню вогню. Рятувальники МНС локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Загальна площа пожежі склала 90 кв.м.. Вогнем знищено частково перекриття та покрівлю, домашні речі та майно. Завдяки оперативним діям бійців МНС від знищення врятовано 3 будівлі. Постраждалих на пожежі немає.

У місті Герца на вул. Шевченка виникла пожежа в господарській будівлі. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі. Вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю.

У Заставнівському районі на автодорозі с. Вікно-с. Брідок горів автомобіль «Фольксваген Кадді». Загорання виникло у моторному відсіку автомобіля. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна та місцева пожежна команда села Брідок, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata