На попереджувальному протесті буковинці закликали владоможців краю йти геть.

Сьогодні об 11-й годині на Центральній площі Чернівців відбувся попереджувальний страйк-протест з метою спонукати провладну більшість до негайного розв’язання нинішньої політичної кризи.
Саме тому тут вкотре прозвучали вимоги, що досі ігноруються владою: відставка президента, дострокові президентські та парламентські вибори, притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників кривавих погромів – силовиків та \”тітушок\”, міністра Захарченка, звільнення усіх учасників Євромайдану, звільнення Юлії Тимошенко, створення нового уряду, виведення зі столиці численних спецпідрозділів. Чернівчани вимагали також негайної відставки губернатора Папієва, до котрого зверталися, аби він «йшов туди, куди втікав 24 січня». Прозвучало й подібне зверненння до «очільника» міста Михайлішина.
Нагадаємо, що активісти напередодні заявили про те, що така форма протесту є абсолютно законною. Впродовж години буковинці, перебуваючи на робочих місцях, просто не виконуватимуть своїх функцій, цим самим протестуючи проти режиму Януковича.
Члени страйкому не називали підприємства, які підтримують попереджувальний страйк, через можливий тиск на них.

peredplata