У Чернівцях розкрито 2 умисних вбивства

Прокурор Чернівецької області Павло Павлюк вивчив та заслухав на оперативній нараді за участю начальника УМВС України в області Олександра Демидова стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо умисних вбивств, скоєних на території Буковини.

На сьогодні залишилися нерозкритими 2 такі злочини, вчинені в минулому році. Це вбивства працівника виконавчої служби та працівника секретаріату суду, що сталися в Чернівцях. У вказаних кримінальних провадженнях дані ґрунтовні вказівки, спрямовані на відпрацювання всіх можливих версій вчинення цих злочинів.

«У ще одному кримінальному провадженні за фактом резонансного вбивства чернівчанина на автостоянці по вул.Винниченка обласного центру, яке вважалось не розкритим, встановлено особу злочинця. Він переховується від слідства і у зв’язку з цим його оголошено в міжнародний розшук», – зазначив Павло Павлюк.
Також розкрито два умисні вбивства, скоєні вже в поточному році.

Крім того, прокуратурою та УМВС в Чернівецькій області видано спільну вказівку, згідно з якою усі без винятку провадження за фактом умисних вбивств розслідуватимуть найдосвідченіші фахівці слідчого відділу УМВС, а процесуальне керівництво здійснюватиме, відповідно, галузевий підрозділ апарату прокуратури області. Повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata