На Буковині протягом вихідних рятувальники ліквідували 7 пожеж

У селі Борівці Кіцманського району виникла пожежа в житловому будинку. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань та місцеву пожежну команду села Южинець. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому першочерговим завданням бійців МНС було запобігання подальшого поширення полум’я. Співробітники МНС локалізували пожежу за короткий проміжок часу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено покриття будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та стіни споруди. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 1 будівлю.

У селі Сербичани Сокирянського району горів житловий будинок. За місцем виклику виїжджали вогнеборці міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Сербичани, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та покриття будівлі. Співробітники МНС врятували від знищення 1 будівлю.

Всього минулими вихідними у Чернівецькій області виникло 7 пожеж. Працівники МНС врятували від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata