Внаслідок чергової аварії на \”тещиному язиці\” розсипався вантаж вагою 18 тонн

Внаслідок чергової аварії на "тещиному язиці" розсипався вантаж вагою 18 тоннЧергова аварія на знаній вже по всій Україні та за її межами ділянці дороги «Житомир — Чернівці» під назвою «тещин язик», на щастя, обійшлася без потерпілих, але завдала чималих незручностей учасникам дорожнього руху.

Близько пів на дев’яту ранку в Кам’янець-Подільському районі на небезпечній ділянці автодороги \”Житомир-Чернівці\” перекинулась вантажівка, яка здійснювала міжнародні перевезення.

Водій перевозив із Російської Федерації до Румунії складові частини контейнерів. На черговому крутому повороті він не впорався з керуванням і перекинувся. Головною причиною, швидше за все, була мокра дорога.

Водій та інші учасники дорожнього руху не постраждали, а от вміст вантажного відсіку автомобіля розсипався по всій дорозі, що завдало чималих незручностей водіям і значно ускладнило рух на дорозі державного значення.

Оскільки у дорожньо-транспортній пригоді травмованих не було, кримінальної справи не порушували.

Як повідомляє Управління МВС України у Хмельницькій області, наразі водій проходить перевірку в митній службі з приводу того, чи є у нього документи на вантаж і право на транзитні перевезення територією України.

peredplata