Панчишин через суд вимагає перерахунку голосів на Буковині

Панчишин через суд вимагає перерахунку голосів на БуковиніКандидат у нарордні депутати на мажоритарному окрузі №204 (Хотин) Руслан Панчишин подав до Хотинського районного суду два позови про скасування результатів виборів на окремих дільницях округу.

– Позови ми подали 6 і 7 листопада, – розповів molbuk.ua Руслан Панчишин. – Ми вимагаємо перерахунку бюлетенів на 40 дільницях округу, бо маємо дані про фальсифікацію результатів. Коли будуть скасовані результати на цих дільницях, треба буде перераховувати вже весь округ.

Також Панчишин подав скаргу на дії окружної виборчої комісії до Центрвиборчокому. ОВК вчасно не відреагувала на звернення кандидата, приміщення штабу якого опечатали працівники міліції 27 жовтня напередодні виборів, усунувши його фактично від виборів. Панчишин звернувся з цього приводу до ОВК, але комісія розглянула його звернення лише 6 листопада.

Панчишин заявляє про спрановану владою провокацію, мета якої — усунення від виборів опозиційного кандидата. Панчишин переконаний, що “за цим всім безчинством стоїть одна людина, голова Чернівецької ОДА Папієв М., який на сьогоднішній день вже є \”політичним трупом\” і тому прикладає всі сили, щоб у Верховну Раду України по 204 виборчому окрузі пройшов хоча б його син Семенюк Артем. Також хочу нагадати, що напередодні виборів ми зібрали майже 10000 підписів в Чернівецькій області за відставку голови ОДА Папієва М.”.

Джерело Молодий буковинець

peredplata