Працівники кінотеатру «Чернівці» пішли на поклін до Михайлішина

Працівники кінотеатру «Чернівці» пішли на поклін до МихайлішинаУчора в мерії відбулася конструктивна розмова секретаря Чернівецької міської ради з нинішнім керівництвом кінотеатру «Чернівці» щодо ситуації, яка склалася навколо закладу.

У першу чергу Віталій Михайлішин запевнив, що кінотеатр закривати не будуть:

«Це необґрунтовані чутки. – зазначив Віталій Михайлович, – кінотеатр працював і працюватиме у звичному режимі. А закінчення терміну дії трудового контракту з Русланом Прокоф’євим (вже колишнім директором підприємства) жодним чином не позначиться на колективі. Усі залишаться на своїх посадах».

Окрім того, під час зустрічі було порушено питання закупівлі вкрай необхідного цифрового обладнання для кінопалацу «Чернівці». Очільник міста пообіцяв розглянути це питання та знайти найбільш вигідне для комунального підприємства та колективу рішення.

У свою чергу, виконуючий обов’язки директора кінотеатру «Чернівці» Роман Юзвак та головний бухгалтер Віра Перепічка відзначили, що зробили поспішні висновки, результатом яких став мітинг біля міської ради. Таким чином, конфліктну ситуацію, що виникла минулого тижня, вичерпано.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Нагадаємо, минулого тижня працівники кінотеатру вийшли з категоричним протестом проти можливої передачі кінотеатру інвесторам та звільнення директора.

Світлина Молодий буковинець

peredplata