Найкращих чернівецьких студентів нагородили грошовими преміями

50 студентів із 17-и чернівецьких вищих навчальних закладів різного рівня акредитації отримали сьогодні, 15 листопада, дипломи та премії міської ради. На урочистостях до Міжнародного дня студента у Ратуші зібралися найкращі студенти міста, актив студентського парламенту.

Серед учасників церемонії нагородження були присутні також секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, заступник міського голови Олександр Паскар, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Коцур, ректор ЧТЕІ КНТЕУ Тетяна Ореховська та голова міського студентського парламенту Денис Тимофєєв.

«Ось уже протягом 11-и років ми зустрічаємося з найкращими студентами Чернівців у міській раді, – каже Олександр Паскар. – Безумовно, люди, які досягли успіхів у навчанні, творчості чи спорті, є флагманами своїх навчальних закладів. І саме на таких студентів найбільше надій покладає громада міста.»

«Я вже встиг переконатися, що студентські роки – це вельми яскравий період життя, – каже студент ІІ курсу юридичного факультету ЧНУ Віталій Яремчук. – Сучасний студент є дуже активним, ініціативним і ніколи не покладається на застарілі джерела інформації. Тож особливо приємно, коли наші починання підтримують ректорат і міська влада.»

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata