Протягом вихідних на пожежах в Чернівецькій області загинуло 2 людини

Протягом вихідних на пожежах в Чернівецькій області загинуло 2 людиниУ селі Бояни Новоселицького району виникла пожежа в житловому будинку. Пожежу помітили сусіди лише тоді, коли полум’ям було охоплено всю будівлю. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Бояни та Магала. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в будинок і виявили тіло домовласниці, жінки 1934 року народження.

Внаслідок запізнілого повідомлення про пожежу, врятувати життя жінці було вже неможливо. Вогнем знищено покрівлю, перекриття, пошкоджено речі домашнього вжитку. Рятувальники ліквідували пожежу, врятувавши від знищення 1 будівлю.

У селі Остриця Герцаївського району виникла пожежа в житловому будинку. На місці події було виявлено тіло домовласника, чоловіка 1973 року народження. Тіло загиблого направлено на судмедекспертизу для встановлення причин смерті в Чернівці.

Всього минулими вихідними в Чернівецькій області виникло 6 пожеж, на яких рятувальники врятували від знищення 2 будівлі.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata