Чому звільнився Харабара?

Чому звільнився Харабара?  Генерал Микола Харабара неждано-негадано звільнився у резерв Міністра МВС України. На його місце уже приїхав полковник Олександр Демидов, який працював досі начальником міліції на Львівській залізниці.

Разом з Харабарою звільнилися всі його заступники. А Демідов з собою привіз, як мінімум, 10 працівників. Кілька з них будуть заступниками. Тобто все керівництво обласної міліції змінено.
Начальник ДАІ області Ігор Доголіч, якому пророчили місце Харабари, швидше за все покине службу і перейде на посаду керівника «Чернівцігаз». Її для нього звільнив шваґро Геннадій Федоряк, що став народним депутатом.
Швидка зміна керівництва УМВС буває тоді, коли столиця хоче покарати норовливого васала. Чи був таким Михайло Папієв? Ми дізнаємося най-ближчим часом. Тепер тільки відомо, що Михайло Папієв своєю діяльністю на користь своєї сім’ї знищив партію регіонів у Чернівецькій області. Він досяг дуже низьких результатів, а витратив на це дуже великі ресурси.
Тепер треба відповідати.
Вл. інф.

Чому звільнився Харабара?
Р.S. 21 листопада пообіді буковинській міліції представляли нового керівника УМВС області Олександра Демидова. Розповівши про послужний список полковника міліції Демидова, начальник департаменту карного розшуку МВС генерал Василь Паскал наголосив, що міністр та колегія МВС чекає від нового керівника позитивних результатів з виявлення злочинів, пов’язаних з нецільовим використанням бюджетних коштів та інше.

peredplata