Доголіч працює в ДАІ, Федоряка звільнили, \”Чернівцігаз\” очолив Горда

Доголіч працює в ДАІ, Федоряка звільнили, "Чернівцігаз" очолив ГордаНаглядова рада ПАТ \”Чернiвцiгаз\” 19 листопада звiльнила голову правлiння Геннадiя Федоряка, призначивши замiсть нього виконувачем обов\’язкiв Вiктора Горду.

Як щойно повідомив www.buknews.com.ua старший інспектор Управління ДАІ в Чернівецькій області, майор міліції Іван Добровольський, поширена в регіональних ЗМІ інформація про його можливий перехід на роботу в ПАТ \”Чернівцігаз\” не відповідає дійсності. Станом на четвер, 22 листопада, Ігор Володимирович Доголіч продовжує працювати начальником Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Сенсаційну новину, яка виявилася \”качкою\”, оприлюдив сайт БукІнфо. У новині, \”яка вкотре підтверджує, що «святе місце пустим не буває», нагадаємо, йшлося, що начальник УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, полковник міліції Ігор Доголіч обійме ту посаду, яку зараз обіймає новообраний до Верховної Ради депутат-мажоритарник по в/о №203 Геннадій Федоряк. За нашими даними, він очолить Публічне акціонерне товариство (ПАТ) \”Чернівцігаз\”, залишивши погони і службу в МВС\”.

Наглядова рада ПАТ \”Чернiвцiгаз\” 19 листопада звiльнила голову правлiння Геннадiя Федоряка, призначивши замiсть нього виконувачем обов\’язкiв Вiктора Горду.

– Федоряк, який очолював підприємство з вересня 2011 року, звiльнений у зв\’язку з обранням депутатом Верховної Ради, – повідомив molbuk.ua Віктор Горда.

Горда ранiше обiймав посаду заступника голови правління ПАТ “Чернівцігаз”. Він є депутатом Чернівецької міської ради, член фракції Партії регіонів.

Нагадаємо, Федоряк виграв вибори до Верховноi Ради в мажоритарному окрузi №203 (Новоселицький, Глибоцький, Герцаївський і частини Садгірського і Сторожинецького районів).

ПАТ \”Чернiвцiгаз\” займається транспортуванням газу розподiльними трубопроводами, а також продае газ населенню. Є одним з найбільших підприємств Буковини, обслуговує підвідних та розподільних 6579,4 км газопроводів різного тиску та майже 219 тисяч абонентів, у штаті налічується майже 1400 працівників.

Джерело Молодий буковинець та Букньюз

peredplata