Тільки в Держкомтелерадіо визнали, що Мальона була неправа

Сьогодні редакція газети \”Час\” отримала відповідь від Державного комітету телебачення та радіомовлення України на свою скаргу щодо неправомірних дій начальника (вже колишнього) управління внутрішньої політики та зв\”язків з громадськістю Чернівецької ОДА Ганни Мальони.

Це єдина відповідь по суті скарги. Адже від прокурора області, самої ОДА та Нацдержагентства з питань держслужби України ми отримали банальні відписки.

У відповіді ж Держкомтелерадіо чітко написано: \”витребування такої документації (яку запитувала в газети Мальона) є виключним правом ЦВК та окружних виборчих комісій. Інших суб\”єктів реагування Законом не передбачено\”.

Правда, невідомо, чи звільнення Ганни Мальони пов\”язане з нашим проханням до всіх перелічених установ притягнути начальника до відповідальності, понизити її в рангу, а також звільнити. У відповіді про це не йдеться.

Тільки в Держкомтелерадіо визнали, що Мальона була неправа
Тільки в Держкомтелерадіо визнали, що Мальона була неправа

Нагадаємо, чиновниця написали листа до \”Часу\”, аби ми надали завірену копію угоди з Русланом Панчишиним (який брав участь у програмі), копію платіжного доручення його виборчого фонду для оплати послуг видання на розміщення політичної реклами. Ми відмовили їй.

peredplata