Чернівецька влада каже, що прибирає сніг цілодобово. Однак результатів тієї роботи мало видко

Чернівецька влада каже, що прибирає сніг цілодобово. Однак результатів тієї роботи мало видко Чернівецьким гідрометеоцентром оголошено штормове попередження по Чернівецькій області. У зв’язку з виходом південного циклону 9-10 грудня у місті – складні погодні умови. 10 грудня очікуються сніг, хуртовини на дорогах та снігові замети.

За два дні (8 та 9 грудня) працівниками МіськШЕПу для розчистки та посипання на вулицях міста було задіяно 16 одиниць техніки, які виконали 57 рейсів, однак ситуація у Чернівцях на ранок 9 грудня набула статусу надзвичайної події. Тож уже о 6.45 ранку Василь Тимофєєв доручив керівникам комунальних підприємств оголосити збір особового складу, а КЖРЕПам міста залучити весь особовий склад та наявну техніку для розчистки тротуарів від снігу.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецької міської ради вирішила залучити до прибирання снігу усіх працівників комунальних житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств, установ та організацій міста. Автотранспортна служба ЦЗ міста спільно з ДАІ повинні організувати руху та необхідних обмежень в центральній частині міста з метою розвантаження доріг, уникнення заторів та можливості прибирання доріг.

МіськШЕП опрацює питання щодо вивозу снігу, зібраного на дорогах центральної частини міста. Роботи по очищенню вулиць від заметів тривають цілодобово.
Орендарі, керівники підприємств, установ та організацій залучені до прибирання снігу на відповідних територіях.

Підприємства «Міськсвітло», «Чернівціводоканал», «Чернівцітеплокомуненерго» працюють у звичному режимі. Завтра, 10 грудня, на вулиці міста виїде 68 тролейбусів, що відповідає плану.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Чернівецька влада каже, що прибирає сніг цілодобово. Однак результатів тієї роботи мало видкоСьогодні ж, 10 грудня, наші кореспонденти добирались до роботи дуже довго. Довжелезні затори на дорогах. Нерозчищені вулиці, що відходять від головних, погана робота громадського транспорту (протягом 40 хвилин тільки 2 тролейбуси проїхали по маршруту 3 та 5).

Окрім того, відомо, що в МіськШЕПу немає солі для посипки доріг. Правда, казначейство вже сказало, що гроші перерахувало підприємству.

Ми звертаємось до наших читачів, аби ті в коментарях писали про ситуацію з прибиранням снігу та розчищенням доріг на своїх вулицях та дорогах.

Світлини зі сторінки Вадима Пелеха в Фейсбуці

peredplata