Про свого дільничного чернівчани можуть дізнатися із сітілайтів

Для більш ефективної взаємодопомоги міліції і населення Буковинського краю, підняття іміджу дільничних інспекторів міліції та підвищення довіри людей до їх діяльності, Управлінням МВС України в Чернівецькій області було ініційовано розміщення інформації про дільничних на рекламних «сітілайтах».

Таку пропозицію було підтримано Чернівецькою міською радою. Для цього в безоплатну оренду надано рекламні щити, строком на півтора роки.

За допомогою сітілайтів можна ознайомитись із інформацією про дільничних міліціонерів, їх службові телефони, місцезнаходження дільничних пунктів, дні та години прийому громадян.

На даний час вже встановлено десять рекламних щитів у найбільш людних місцях обласного центру. Зокрема, біля ринків, торгово-розважальних центрів та у центральній частині міста.

Крім цього, місця розташування сілтілайтів періодично змінюються. Це дає змогу громадянам за місцем проживання безпосередньо ознайомитись із інформацією про дільничних інспекторів міліції, які обслуговують їх територію.

В подальшому, такі інформаційні щити планується встановити і на решті території Чернівецької області. Адже, така наглядна реклама дасть змогу громадянам швидко звернутися до дільничного, а йому, у свою чергу, оперативно відреагувати на повідомлення.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata