Рятувальники краю звільнили зі снігового полону 249 автомобілів

Рятувальники краю звільнили зі снігового полону 249 автомобілівЯк повідомляє територіальне управління МНС України у Чернівецькій області, станом на 7 год. 18 грудня відновлено транспортне сполучення з 53 населеними пунктами регіону, досі ускладненим залишається проїзд автотранспорту до 34 населених пунктів.

За три останні дні підрозділами територіального управління МНС України у Чернівецькій області здійснено буксирування 249 одиниць техніки, з них: 24 вантажних автомобілі, 191 легковий автомобіль, 7 пасажирських автобусів, 19 мікроавтобусів та 8 автомобілів швидкої медичної допомоги. Загалом допомогу рятувальників отримали майже 500 буковинців, які знаходились у транспортних засобах, що потрапили в затори та снігові замети.

Окрім цього, на здійснення заходів із забезпечення проїзду на автошляхах краю протягом 17 грудня залучалось 212 одиниць техніки та 963 працівників. З них від територіального управління МНС у Чернівецькій області – 47 одиниць техніки і 127 чоловік особового складу та від служби автомобільних доріг – 39 одиниць техніки та 102 працівники.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Світлина з сайту ОДА.

peredplata