Буковинців знову закликають утриматись від поїздок до Румунії

Буковинців знову закликають утриматись від поїздок до РумуніїНа адресу обласної державної адміністрації надійшов лист від Генерального Консульства України в Сучаві щодо ускладнення погодних умов і дорожнього руху у Румунії. Як зазначається у листі, внаслідок різкого ускладнення погодних умов в окремих місцевостях Румунії має місце блокування доріг або значне ускладнення умов дорожнього руху. Зокрема, у повітах Вранча, Васлуй Бакеу, Сучава, у повіті Ботошань заблоковані більшість доріг національного та місцевого значення.

«Основна європейська магістраль Е-85 «Сірет – Бухарест» функціонує зі значними обмеженнями. Аналогічна ситуація на дорогах у напрямках «Сучава – Бая Маре» і «Сучава – Ботошань». На зазначених напрямах тимчасового заборонено рух вантажних автомобілів вагою більше 7,5 тонн», – йдеться у листі.

У зв’язку з цим, жителям Чернівецької області рекомендують утриматись від поїздок до сусідньої Румунії. У випадку ж виїзду, автотранспорт повинен бути з зимовими шинами, його треба обов’язково оснастити ланцюгами, лопатами та іншим необхідним обладнанням для дій у випадку потрапляння у снігові замети.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Світлина ТСН

peredplata