В Чернівцях пожежники врятували жінку від смерті у вогні

По вул. Л. Кобилиці обласного центру виникла пожежа в житловому будинку. На місце події було направлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 по охороні Шевченківського району Чернівців. Рятувальники прибули за лічені хвилини. На момент виникнення пожежі у квартирі знаходилася жінка. Працівники МНС, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення та допомогли жінці вийти на вулицю. Ще 3 людей, яким загрожувала небезпека, з будинку евакуювали. Вогнем знищено частково перекриття будівлі, меблі та речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Ще одна пожежа в обласному центрі виникла по вул. Руській. Загорання виникло у мансардному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку. За короткий проміжок часу на місце події прибули вогнеборці. Оскільки на пожежі виникло сильне задимлення, рятувальники евакуювали всіх мешканців під’їзду. Всього з будівлі евакуювали 15 людей. Вогнем знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Працівники МНС врятували від знищення 1 будівлю. Постраждалих на пожежі немає.

У Чернівцях по пров. Грушевицькому горіла господарська будівля. Першочерговим завданням рятувальників, які прибули на місце події, було запобігти подальшому поширенню полум’я, оскільки поруч розташовувався житловий будинок. Вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю.

По вул. Смоленській у Чернівцях горів гараж. Вогнеборці, які прибули за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено покриття. Від знищення врятовано 1 будівлю.

У селі Новоселиця Кельменецького району виникла пожежа в житловому будинку. На місці події виявлено тіло домовласника, чоловіка 1944 року народження. Тіло людини направлено на судмедекспертизу для встановлення причин смерті в місто Сокиряни.

Загалом, протягом минулої доби в області виникло 5 пожеж, 4 з яких у Чернівцях, повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata