У Берегометському лісгоспі в 2013 році збудують шість лісових доріг

Як інформує прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства, у ДП «Берегометське ЛМГ» у нинішньому році збудують шість лісових доріг завдовжки понад п’ять кілометрів.Крім того, ще дві лісові дороги на 14 кілометрів відремонтують. Орієнтовна вартість робіт – 1180 тисяч гривень власних коштів підприємства.

Торік чотири лісові магістралі протяжністю 4,3 кілометра з’явилися у Фальківському, Вашківському, Славицькому лісництвах, було реконструйовано 2,3 кілометра лісової дороги в Долішньошепітському та капітально відремонтовано дорогу в Гірськокутському лісництвах. Крім цього, проведено ремонт двох мостів і двох лісових доріг.

Як повідомив інженер з будівництва лісових доріг Берегометського лісомисливського господарства Зиновій Джурик, на виконання програми «Ліси України» значно оновлено транспортний парк підприємства – придбано екскаватори, бульдозери, грейдери та самоскиди, і нині ця техніка ефективно працює у складних гірських умовах, йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

peredplata