У Чернівцях вироблятимуть обладнання для автомобілів Volkswagen та Audi

У Чернівцях вироблятимуть обладнання для автомобілів Volkswagen та AudiУже в найближчі місяці в Чернівцях розгорнеться виробництво обладнання для автомобілів Volkswagen та Audi.
У Чернівецькій міській раді відбулися переговори щодо розміщення виробництва провідникової продукції для автомобільної індустрії у Чернівцях. Проект представили учасники делегації українського представництва німецької компанії Sumitomo Electric Bordnetze Gmbh.

До складу делегації TOB «СЕ Борднетце-Україна» (SEBN UA) увійшли генеральний директор Екхарт Бістрам та фінансовий директор Томаш Віщук. Також у презентації проекту візьмуть участь представник підприємства в м. Чернівці Олександр Шламп та секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.
«Ми обрали Чернівці з кількох міркувань, зокрема, через стратегічну географічне розташування цього міста, – каже генеральний директор компанії SEBN UA Екхарт Бістрам. – Аналогічні потужності ми маємо в Тернополі та сусідній Румунії. Саме тому у наші плани входить доправлення продукції чернівецького заводу до Румунії на фінішну обробку.» – повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

«Нове виробництво здатне забезпечити роботою близько п’ятисот чернівчан, – зазначає Віталій Михайлішин. – І це тільки на початковому етапі. Згодом штат планують розширити до півтори тисячі робітників. Для Чернівців це є вагома подія у тому контексті, що інвестори все більше зацікавлюються розвитком свого бізнесу у нашому місті, забезпечуючи нові робочі місця для чернівчан.»

«Спочатку ми орендуватимемо приміщення заводу «Кварц», – стверджує Олександр Шламп, – У планах – будівництво нового заводу. Саме так зробили у Тернополі, де є аналогічне виробництво. Наші працівники матимуть гідну зарплатню і повний соціальний пакет.»

Про це повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata