52 сільських забудовників Буковини отримали кредити на будівництво житла

Як інформує обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, у рамках реалізації програми «Власний дім» станом на 1 лютого фондом, який є виконавцем програми, укладено 183 кредитних угоди. За період дії програми «Власний дім» 52 сільських забудовників краю отримали кредити на нове будівництво житла, 79 – завершення будівництва та реконструкцію житла, 4 – придбання та 44 – на газифікацію житлових будинків.

Станом на 1 лютого фондом зареєстровано 2 тис. 485 сільських жителів, які бажають отримати пільгові кредити за програмою «Власний дім», з них 1 тис. 55 звернень зареєстровано у 2012 році та 79 – вже у січні цього року.

Програма «Власний дім», повідомляє фонд, передбачає надання довгострокових пільгових кредитів на будівництво, добудову, придбання та реконструкцію житлових будинків під 3% річних терміном до 20 років, на газифікацію сільського житла – терміном на 2 роки.

За додатковою інформацією щодо отримання кредитів за програмою «Власний дім» необхідно звертатися в обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за адресою: м. Чернівці, вул. Гайдара, 1 Є, офіс 104; телефон для довідок: 7 49 00. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata