У селі Бояни Новоселицького району під час пожежі врятовано людину

У селі Бояни Новоселицького району під час пожежі врятовано людинуУ селі Бояни Новоселицького району виникла пожежа у квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Бояни.

На момент виникнення пожежі у квартирі знаходився домовласник, чоловік 1937 року народження. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення, винесли домовласника на вулицю та передали його до рук медиків. Після цього вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу небезпеку вдалося ліквідувати. Вогнем знищено меблі, домашнє майно, пошкоджено речі домашнього вжитку. Чоловіка з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано в реанімаційне відділення Новоселицької центральної лікарні. Завдяки оперативним діям вогнеборців, на пожежі вдоюся врятувати не лише безцінне людське життя, а й житловий будинок, – повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

З початку року у Чернівецькій області на пожежах завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати життя 3 людям. Територіальне управління МНС України у Чернівецькій області нагадує мешканцям краю: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть своє життя та здоров’я.

peredplata