В Чернівецькій міській раді обіцяють, що черги до державних реєстраторів зменшаться ОНОВЛЕНО

В Чернівецькій міській раді обіцяють, що черги до державних реєстраторів зменшаться ОНОВЛЕНОВже кілька місяців підприємці терплять муки під дверима держреєстратора в Чернівцях. \”Час\” про це писав вже. І от, як повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради, черги до державних реєстраторів зменшаться. Яким чином?

За результатами засідання міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва вирішено підготувати пропозиції до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва щодо скасування вимоги обов’язкового подання суб’єктами підприємництва довідок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців до органів Пенсійного Фонду України, Державної служби зайнятості та інших державних фондів, які вимагаються від платників єдиного соціального внеску, для обліку зайнятості населення тощо.

З метою зменшення витрат часу відвідувачів та усунення існуючих черг до державних реєстраторів затверджено план діяльності міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва на 2013 рік.

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

Відповідно до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 7 лютого 2013 року № 113 «Про відновлення чинності національного класифікатора України ДК 009:2005 «Класифікація видів економічної діяльності» чинність національного класифікатора України ДК 009:2005 «Класифікація видів економічної діяльності» відновлена на період до 31 грудня 2013 року.

При зверненні до державного реєстратора необхідно надавати повний пакет документів із заповненими заявами, формами реєстраційних карток та іншими документами, що передбачені чинним законодавством.

На веб-порталі Чернівецької міської ради (www. chernivtsy.eu) в розділі «Виконавчі органи інформують», підрозділ «відділ державної реєстрації» розміщена наступна інформація:

– чинна нормативна база проведення державної реєстрації для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
– електронна реєстрація;
– зразки форм реєстраційних карток;
– коди видів економічної діяльності;
– графік роботи державних реєстраторів

З метою надання допомоги заявникам в оформленні документів, які подаються державному реєстратору, з 1 березня 2013 року в приміщенні відділу державної реєстрації міської ради за адресою: м.Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А запроваджується консультування відвідувачів.

Міська Координаційна рада з питань розвитку підприємництва

peredplata