За добу на Буковині сталось 5 пожеж

25 лютого у селі Глибочок Сторожинецького району виникла пожежа в господарстві місцевої мешканки. Загорання виникло на горищі житлового будинку. На ліквідацію пожежі було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи міста Сторожинець та місцеву пожежну команду села Михальча.

Першочерговим завданням вогнеборців було запобігання подальшого поширення вогню, адже полум’я могло перекинутися на прибудовану господарську будівлю. Рятувальники локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Згодом пожежу повністю ліквідували. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття, покрівлю житлового будинку та господарської будівлі. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок та господарську будівлю.

Того ж дня у селі Білоусівка Сокирянського району горів житловий будинок. За місцем виклику було направлено вогнеборців міста Новодністровськ та місцеву пожежну команду села Ломачинці. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому поширенню полум’я. На пожежі знищено частково дерев’яне перекриття та покриття, меблі та побутову техніку, пошкоджено речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося зберегти 1 будівлю.

Всього протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, на яких вогнеборці врятували від знищення 9 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata