Чернівецький медіа-конфлікт: Забродському погрожують кримінальною відповідальністю

Чернівецький медіа-конфлікт: Забродському погрожують кримінальною відповідальністюЧинний Генеральний директор ТРК «ТВА» Тата Кеплер вимагає від УМВС Чернівецької області притягти до кримінальної відповідальності Василя Забродського, у зв’язку із рейдерським захопленням приміщення «ТВА» та заволодінням майна, що знаходиться у власності телеканалу. Про це йдеться в прес-повідомленні, розісланому від імені Людмили Пишної.

Відповідна заява про вчинене кримінальне правопорушення була направлена на голову УМВС в Чернівецькій області Олександра Демидова у середу, 6 березня.

У документі зазначається, що 1 березня 2013 року відбулися загальні збори, на яких були присутні учасники, що володіють 100% статутного капіталу ТОВ ТРК «ТВА». Учасниками було прийняте одностайне рішення про усунення Василя Забродського з посади Генерального директора ТРК «ТВА» та виключення його з числа осіб, які мають право чинити дії від імені ТОВ ТРК «ТВА» без довіреності, у тому числі підписувати договори. Виконуючим обов’язки Генерального директора було обрано Тату Кеплер.

Як стало відомо, у лютому 2013 року Василь Забродський заснував, ТРК «ТВА Плюс», умисно обравши схожу назву товариства. Керівником та єдиним власником цієї ТРК є Василь Забродський.

Проте, попри усунення з посади Генерального директора, 6 березня 2013 року Василь Забродський захопив приміщення «ТВА», з метою перевести все майно телеканалу на користь «ТВА Плюс». Більше того, він вимагає від працівників «ТВА» звільнитись із займаних посад та у терміновому порядку оформитись на «ТВА Плюс».

Із огляду на це, Генеральний директор «ТВА» Тата Кеплер вимагає від голови УМВС Чернівецької області Олександра Демидова провести негайне розслідування вищезазначених фактів порушення закону, із подальшим притягненням Василя Забродського до кримінальної відповідальності, йдеться в повідомленні.

peredplata