Чернівецький телеканал ТВА: де правда?

Чернівецький телеканал ТВА: де правда?Не вщухають пристрасті навколо чернівецького телеканалу \”ТВА\”. Новий керівник генеральний директор телеканалу Тата Кеплер стверджує, що екс-керівник ТВА Василь Забродський захопив інтелектуальну власність каналу (передачі, архіви) та техніку. Той, у свою чергу, у рейдерстві звинувачує засновників і надалі вважає себе гендиректором. Колектив розколовся.

Тата Кеплер повідомила, що наразі в них працює 15 людей, які вирішили залишитися на телеканалі ТВА і не писали заяви на звільнення. Наразі група готує матеріали, програми і вже найближчим часом канал вийде в ефір. Також ТВА допомагають з інших телеканалів, таких як ТВі. Вони надсилають свої програми тощо. Адже, за словами Тати Кеплер, Забродський не дозволяє забрати техніку з ТВА, тільки через суд. Гендиректор також переконує, що телеканал стане більш соціально спрямованим, буде менше політики. Однак наразі ТВА – банкрут, коштів немає, тому працівникам зарплатня виплачуватиметься коштом власників.

Тата Кеплер каже, що вони робитимуть все можливе, аби вийти в ефір сьогодні ввечері, або ж завтра. До речі, Тата Кеплер була креативним продюсером каналу під керівництвом Забродського.

Не визнає повноважень Тати Кеплер Василь Забродський. Він вважає себе повноправним генеральним директором ТВА і обіцяє, що вже найближчим часом (в понеділок) відновить мовлення ТВА. На сьогоднішній день у нього працює 26 колишніх працівників ТВА, а тепер працівників новоствореної ним телекомпанії ТВА ПЛЮС.

Банкрутство каналу Забродський не заперечує, вказавши, що ТВА завжди було банкрутом, працювало зі збитками.

– Я знаю, як працювати, щоб сплачувати якнайменше податків, – сказав Василь Забродський.

Всі звинувачення Забродського Тата Кеплер назвала єрессю і неправдою.

– Ми будемо робити якісний продукт і повернемо собі ефір на телеканалі ТВА, генеральним директором якого є Тата Кеплер, – повідомила Тата Кеплер.

В тому, що директором є Забродський переконаний і він сам, вказавши, що він завше хотітиме себе бачити директором.

Насправді ж, корпоративні розборки власників нехай би вирішувались в судах. І від цього не страждали б журналісти, колектив та глядачі. А вийшло так, що колектив опинився між двох вогнів, а глядачі – взагалі без улюбленого телеканалу.

peredplata