За вихідні на Буковині сталось 6 пожеж

Протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 6 пожеж, на яких працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували 4 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

8 березня у смт. Красноїльськ Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. За місцем виклику виїжджали вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ та села Чудей. За короткий проміжок часу вогнеборці зупинили подальше поширення вогню. Згодом пожежу повністю ліквідували. Загальна площа пожежі склала 75 кв.м.. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, домашні речі та майно, пошкоджено стіни господарської будівлі. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося 1 будівлю.

10 березня у місті Сокиряни по вул. Макіївській горів гараж місцевого мешканця. Пожежу було ліквідовано пожежно-рятувальним підрозділом міста Сокиряни. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. Від вогню врятовано 1 будівлю.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata