На Буковині розгорнуто мобільні рятувальні пункти у зв’язку з ускладненням погодних умов

На Буковині розгорнуто мобільні рятувальні пункти у зв’язку з ускладненням погодних умовЯк повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області, у зв’язку з погіршенням погодних умов рятувальники краю вживають заходи щодо запобігання виникненню ускладнень автомобільного руху на дорогах Буковини.

Зокрема, на ділянках доріг державного значення Житомир – Чернівці та Чернівці – Тереблече, на яких можливе утворення заторів, розміщено мобільні рятувальні пункти, де у цілодобовому режимі чергує спецтехніка підвищеної прохідності та розгорнуто пункти обігріву. Всього для надання допомоги громадянам розгорнуто 4 мобільні рятувальні пункти, задіяно 8 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу управління ДСНС України у Чернівецькій області. У разі ускладнення погодних умов додатково залучатимуться ще 24 рятувальники та 8 одиниць техніки.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області на період ускладнення погодних умов рекомендує громадянам утриматися від поїздок. У випадку необхідності пересування власним автотранспортом потрібно бути максимально обережними за кермом, обов’язково враховувати погодні та дорожні умови.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata