На вихідних в Чернівецькій області внаслідок пожеж загинуло 3 людей

На вихідних в Чернівецькій області внаслідок пожеж загинуло 3 людей24 березня у селі Ломачинці Сокирянського району горів житловий будинок місцевого мешканця 1929 року народження. На місце події виїжджали вогнеборці міста Новодністровськ та місцева пожежна команда села Ломачинці. Рятувальники прибули за лічені хвилини. На момент виникнення пожежі в будинку перебували власник та його дружина 1938 року народження. Вогнеборці увійшли в приміщення, однак через сильне задимлення, яке утворилося на пожежі, допомогти людям вже не було змоги. Вогнеборці за короткий проміжок часу ліквідували пожежу. Вогнем знищено побутову техніку та речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення 1 будівлю.

Того ж дня у Чернівцях по вул. Мініна виникла пожежа в житловому будинку. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідки, яка помітила пожежу вже тоді, коли вогнем була охоплена кімната будинку. На місце події прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в будинок для проведення пожежної розвідки, під час якої виявили чоловіка без ознак життя. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено меблі, закопчено стіни кімнати. На пожежі рятувальниками врятовано від знищення 1 будівлю.

З початку року у Чернівецькій області на пожежах загинуло 9 людей. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережть ваше життя та здоров\’я.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata