З початку року у місті Чернівці виникло 41 пожежа

З початку року у місті Чернівці виникло 41 пожежа, майже 90% цих пожеж виникло в приватному житловому секторі, на яких загинула 1 особа.

З метою зменшення загибелі людей на пожежах у житловому секторі та мінімізації негативних наслідків пожеж у Чернівецькій області, а також для перевірки стану дотримання правил пожежної безпеки у приватному житловому секторі, в якому проживають громадяни похилого віку, інваліди, громадяни, що потребують соціальної підтримки, Чернівецьким міським відділом Управлінням Держтехногенбезпеки організовано відпрацювання житлового сектору спільними рейдовими групами по місту. До їх складу увійшли працівники ЧМВ Управління Держтехногенбезпеки, Територіального управління МНС у Чернівецькій області, органи місцевого самоврядування.

Так, протягом березня місяця рейдові групи працювали у місті Чернівці, де відвідали самотніх мешканців, громадян похилого віку, та тих які потребують соціальної підтримки. Представники груп допомогли полагодити людям несправності у електромережі, а також вкотре нагадали громадянам правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в побуті, вручали листівки.

Ці відпрацювання приватного житлового сектору проводяться по всій території Чернівецької області.

Про це повідомив старший інспектор Чернівецького міського відділу Управління Держтехногенбезпеки у Чернівецькій області Василь Ференц.

Подібні заходи відбуваються по всій області.

peredplata