Територію біля Меморіалу пам’яті жертв Чорнобиля в Чернівцях буде оновлено

Днями в Чернівецькій міській раді відбулось засідання Консультативної ради з питань вирішення соціальних проблем, забезпечення гідного рівня життя громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На засіданні були присутні члени міської громадської організації «Спілка чорнобильців», представники департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, департаменту житлово-комунального господарства, управління праці та соціального захисту населення та інших підрозділів чернівецької міської ради в компетенції яких вирішення питань винесених на розгляд Консультативної ради. Головував на засіданні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петро Ротар.

Першочергово обговорювались земельні та квартирні питання, та питання про введення в склад комісії по розподілу житла чорнобильцям члена організації «Спілка чорнобильців», також на засіданні були розглянуті питання щодо фінансування статутної діяльності організації та упорядкування території біля меморіалу.

Після вирішення та обговорення основних проблем, внесених до порядку денного, Петро Ротар запропонував присутнім членам міської громадської організації «Спілка чорнобильців» звернутись до посадовців з особистими питаннями. По кожному зверненню Петро Якович дав відповідні розпорядження та доручення.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськіст Чернівецької міської ради.

peredplata