Близько сотні депутатів з Буковини взяли участь в акції «Вставай, Україно!»

Близько сотні депутатів з Буковини взяли участь в акції «Вставай, Україно!»Депутати Чернівецької обласної, міської та інших місцевих рад, члени фракцій \”Фронт Змін\” приїхали до Києва на мітинг опозиції в рамках всеукраїнської акції протесту «Вставай, Україно!». Біля пам\’ятника Тарасу Шевченку, де відбувся мітинг, зібралися близько 20 тисяч громадян.

Депутати місцевих рад з Буковини також взяли участь в акції, щоб висловити свій протест спробам узурпації влади в Україні.

Їх участі у мітингу не змогли перешкодити жодні чинники. Ні міліція – адже автобус з активістами працівники ДАІ на шляху до Києва за ніч зупиняли шість разів, ані самі дороги, які після \”пакращення\” перетворилися на суцільну руїну та непридатний до пересування полігон. Через це поїздка до столиці тривала 14 годин.

На мітингу біля пам\’ятника Тарасу Шевченку у Києві депутати з Буковини підтримали резолюцію, у якій наголосили, що спроба Партії регіонів і комуністів узурпувати владу, яку вони здійснили 4 квітня 2013 року за особистою вказівкою Януковича, має на меті розкол України, знищення парламенту та встановлення диктатури.

Жодні неформальні збори невстановленої кількості депутатів поза сесійною залою Верховної Ради не мають права оголошувати себе пленарним засіданням Верховної Ради і ухвалювати закони від імені всього Українського народу. Це прямий замах на конституційний лад в державі, за який його замовникам і організаторам доведеться нести кримінальну відповідальність.

Про це повідомляє прес-служба \”Фронту змін\”.

peredplata