Іванна Малай з Кельменеччини – кращий вихователь Буковини

З метою підвищення престижності праці вихователів дошкільних навчальних закладів, їх ролі у розвитку та вихованні дітей дошкільного віку, самореалізації і розкриття творчого потенціалу педагогів проводиться Всеукраїнський конкурс професійної майстерності педагогів дошкільної освіти «Вихователь року – 2013». За результатами проведення обласного етапу конкурсу, у якому взяли участь 13 педагогів із дошкільних навчальних закладів усіх районів, перше місце виборола Іванна Іванівна Малай, вихователь Бабинського дошкільного навчального закладу.

В доробку вихователя – програма «Формування пізнавальної активності дошкільнят шляхом використання мультиплікаційних фільмів» та посібник розвивальних занять для роботи з дітьми дошкільного віку «Допоможемо дитині досягти недосяжного».

Набутий досвід роботи дає можливість вихователю ділитись своїми знаннями з колегами дошкільних навчальних закладів району.

Сумлінна, творча і наполеглива праця Іванни Іванівни, талант педагога, любов до дітей, креативний підхід до занять і виховних заходів, систематична пошукова і дослідницька робота викликають у дошкільнят, колег, батьків, вихователів району захоплення і повагу до її особистості.

Про це повідомляють в Кельменецькій РДА.

peredplata