В «Чернівціводоканалі» не кажуть про свої заробітки

В «Чернівціводоканалі» не кажуть про свої заробіткиЗ розмови з контролером КП «Чернівціводоканалу» дізналася, що у них на підприєм-стві є посада прес-секретаря. Подумалось, що, певно, всі вже проблеми водоканал вирішив і залишилось тільки просувати місцевий водний бізнес у засобах масової інформації.

Тому й надіслала запит до комунального підприємства Чернівецької міської ради, аби нам повідомили розміри нарахованої заробітної платні (з преміями, доплатами тощо) керівника та заступників керівника КП «Чернівціводоканал» за червень та липень 2012 року, перелік та марки автівок, за-кріплених за адміністрацією КП, марку та рік випуску автівки, закріпленої за керівником КП «Чернівціводоканал», кількість витраченого автівкою, закріпленою за керівником, бензину та розмір сплаченої за нього суми, суму матеріальної допомоги, отриманої в 2012 році керівником та заступниками керівника КП «Чернівціводоканал», штат працівників адміністрації (перелік посад) та фонд оплати праці на липень 2012 року.
І от яку відповідь (вірніше, відмову) ми отримали від КП «Чернівціводоканал» за підписом керівника Володимира Андрущака. У листі йдеться, що жодної матеріальної допомоги керівництву підприємства в 2012 році не надавалось. За адміністрацією КП закріплений «Хюндай-Туксон» 2009 року випуску, придбаний 2010 року. Скоріш за все, саме цей джип-позашляховик возить керівника. Бо то є машина не з дешевих – ціна стартує від 20 тисяч долярів. Також за адміністрацією закріплено ЗАЗ «Славута» 2003 року випуску та ВАЗ 21214 2008 року випуску, придбаний в тому ж році.

Про все решта у водоканалі вирішили не говорити, зіславшись на норми інформаційного законодавства та вказавши, що інформація про штат, оплату праці є публічною з обмеженим доступом, тобто конфіденційною.

Надія ВІРНА

peredplata