Погода на 20 листопада

 

 

Вночі без істотних опадів, лише у південно-західній частині, Кіровоградській і Черкаській областях мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь; вдень у західних і північних областях невеликий мокрий сніг; у центральних та східних областях помірний мокрий сніг і дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; у південній частині помірний дощ, в Миколаївській і Херсонській областях подекуди значний дощ.

🌡Температура у західних (крім Закарпаття) і північних областях вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу; у південній частині вночі 0-5° тепла, вдень 7-12°, на півдні Одещини та в Криму до 18°; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Чернівецькій області сьогодні, 20 листопада, вночі температура -1 0 градусів, вдень -1 0 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер південно-східний 3-8 м/с. Протягом усього дня у Чернівцях буде триматися хмарна погода. Увесь ранок йтиме сніг, який розпочнеться ще вночі. У другій половині дня його змінить дрібний дощ зі снігом, який стихне тільки ближче до вечора.


за останні 130 років
20 листопада:
МАКС: 15.4° (2002)
МІН: -12.2° (1998)

Народний прогноз погоди:

20 листопада вшановується пам’ять святого Федота Корчемника. У народі святого називали Федот-льодостав, і казали: “Святий Федот лід веде”. Цього дня спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми.

peredplata