Погода на Буковині 21 січня

 

Хмарно з проясненнями.
У західних областях вночі помірний, місцями значний мокрий сніг та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вдень подекуди невеликі опади, температура вночі та вдень 0-5° тепла; в Карпатах вночі значний, вдень невеликий сніг, температура протягом доби 1-6° морозу.

На решті території без істотних опадів; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла, у південній частині 6-11° тепла; у східних областях вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.
Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

У Чернівецькій області сьогодні, 21 січня, вночі температура +1 +3 градусів, вдень +5 +6 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер східний 3-8 м/с. Вдень у Чернівцях на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. Уночі можливий дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

за останні 130 років
21 січня:
МАКС: 11.6° (1956, 2008)
МІН: -21.1° (1951)

Народний прогноз погоди:

21 січня вшановується пам’ять Еміліяна, сповідника. Раніше заметілі і бурани цього дня були звичним явищем, про що говорить і прислів’я: “Ємельян, накрути буран”. Слідкували цього дня в основному за вітром: якщо на Еміліяна дує з півдня — літо буде грозовим, а якщо день видасться ясним, то слід чекати засушливого літа.

peredplata