Зима знову б’є температурні рекорди: погода на Буковині 29 грудня потішить теплом

У четвер, 29 грудня, в Чернівцях та області – вітряно, 5-10м/с .Температура вночі в області від 2°морозу до 3°тепла, вдень 7-12°тепла. По місту вдень 10-12°тепла.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр із гідрометеорології, передає molbuk.ua

Видимість на автошляхах добра.

За прогнозом Укргідрометцентру, завтра в Україні без опадів, лише у східних та Полтавській областях вранці та вдень невеликий дощ та мокрий сніг.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, на Прикарпатті та в Криму місцями до 6° тепла; вдень 4-9° тепла, у південній частині та місцями у західних областях 8-13° тепла.

29-го грудня в Україні переважатиме погода без опадів, лише кволенький атмосферний фронт зумовить невеликий дощ чи мокрий сніг на Полтавщині, Харківщині та Луганщині, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Вітер залишиться поривчастим, південно-західного напрямку. Температура повітря навіть вночі буде високою, +2+5 градусів, хіба в східних областях -1-3 градуси.

Завтра вдень передбачається +4+9 градусів, на півдні та подекуди на заході +8+11 градусів. У Києві 29-го грудня опади малоймовірні. Вітер південно-західний, помірний, часом рвучкий.

Вночі до +2 градусів, вдень +5+7 градусів. Найближчі відчутніші опади – дощ та мокрий сніг – прийдуть 1-го січня.
А відчутне похолодання, хай і незначне, – після 4-5 січня.

peredplata