Потепління і менше дощу: погода в Україні на вихідні

В Україні 8 травня буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ очікується у південно-східних та центральних областях. На вихідних 9 і 10 травня незначні опади прогнозують у західному регіоні, Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

8 травня температура повітря в Україні коливатиметься від 13-17° тепла вдень та 3-8° вночі. У Харківській та Дніпропетровській області очікується гроза. Також невеличний дощ можливий на Сумщині, Донеччині, Луганщині, Полтавщині, південних обласях та в Криму. На решті території – сухо.

Температура у Києві вночі 4-6° тепла, вдень 14-16 вище нуля.

Погода в Україні на 8 травня

Погода в Україні на 8 травня. Original

9 травня в Україні мінлива хмарність. Без опадів, лише у східній частині, вдень і в західних областях місцями невеликий дощ, гроза. Температура вночі 4-11 градусів тепла, а стовбчик термометра підніметься до 15-19°.

Погода 9 травня

Погода 9 травня

10 травня також грозу прогнозують на Львівщині, Івано-Франківщині, Закарпатті та Буковині. Незначний дощ у східній частині України. Температура вночі 4-11 градусів тепла, а стовбчик термометра підніметься до 15-19°.

Погода 10 травня

Погода 10 травня. Скріншот

11 травня очікується незначний дощ у західних областях. На решті території сонячно, температура вночі вдень становитиме 19-25°, на узбережжі морів та в Карпатах 15-18°. У Києві також Києві без опадів; температура 20-25 тепла.

Погода в Україні 11 травня

 

peredplata