Прогноз погоди у понеділок розчарує українців – шалені літні дощі і шквали підмочать кожного Прогноз погоди у понеділок – українців накриють дощі.

У понеділок, 22 червня, українців чекають шалені літні дощі.  Понеділок нічого нового у синоптичній ситуації не принесе після вихідних. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

 

 
 
За словами синоптика, українців накриють потужні дощі і грози. У грозах місцями можливі шквали, град, сильні зливи. Вітер переважно північно-східний, невеликий або помірний.

“Температура повітря в Україні завтра поки що без особливих змін, +26+30 градусів, на Заході +23+27 градусів. У Києві 22-го червня очікуються періодичні короткочасні грозові дощі, при грозах можливі сильні зливи, шквали і подекуди навіть град. Вночі близько +20 градусів, вдень до +29 градусів”, – йдеться у повідомленні.

 
За словами Діденко, у вівторок-середу спека послабне, температура повітря знизиться до +23+26 градусів, проте у другій половині тижня знову почне підвищуватися.
 
Тому поки що стежимо за артеріальним тиском, читаємо розумних притомних авторів, малосолим огірки, обриваємо черешні, готуємося до малинно-вишневих компотів і не пхаємося у місця масового скупчення людей.
 
 

peredplata