Погода потішить українців теплом перед різким похолоданням, свіжий прогноз: де буде найспекотніше

Осінь притримала останні теплі деньки з комфортною погодою перед сезонним похолоданням

 

Синопник Наталка Діденко поділилася прогнозом на четвер, 15 жовтня, в соціальній мережі Facebook, передає Politeka.net. Вона звернула увагу, що більшу частину дня Україна перебуватиме під впливом антициклону, який мчить над Приазов’ям і обіцяє суху походу. Незважаючи на це, жителям Харківської, Луганської та Дніпропетровської області варто готуватися до незначних опадів, які можливі вночі.

 

Згідно з прогнозом, буде дути переважно помірний Південний і південно-західний вітер, сильніший – у західних областях. На Півдні і Сході очікується температура від +19 до +23 градусів, на Заході – від +13 до +18 градусів, і від +15 до +20 градусів в інших частинах країни. Вночі багато районів накриє туман, який протримається до ранку.

У Києві нічого не віщує дощів, вранці лише можливий короткочасний туман. В цілому погода обіцяє бути ясною і теплою: до +17 градусів.

 

За даними синоптика, в Україні похолодає вже в найближчі вихідні, 17-18 жовтня. Тепло може ненадовго затриматися лише на Сході і півдні. Українцям вже пора діставати теплий одяг, яка буде актуальна до самої весни.

peredplata