На UA: БУКОВИНА покажуть освітній спецпроєкт «Школа вдома»

Щопонеділка, починаючи з 6 квітня, команда Суспільного Буковини показуватиме новий освітній спецпроєкт «Школа вдома».  Програма виходитиме в телеефір о 19: 15 та буде доступною на офіційному YouTube – каналі Чернівецької філії Суспільного.

В умовах карантину учні все одно навчаються, і потрібно створити для них оптимальні умови для якісного засвоєння необхідного учбового матеріалу. Саме тому Суспільний мовник створює медійний контент у вигляді відеороликів, у яких будуть міститися поради для вивчення шкільних предметів дистанційно, а також педагоги та експерти розкажуть, де шукати корисну інформацію  школярам, залишаючись вдома. Перший випуск, присвячений вивченню української мови, вже сьогодні на телеканалі UA: БУКОВИНА.
 
Редакторка UA: Українського радіо Буковина Марія Буличева, яка працювала над спецпроєктом «Школа вдома», розповіла: «Наша ідея полягає в тому, щоб дати учням максимально корисні та практичні поради. Ми склали списки платформ, проєктів та додатків, які можуть допомогти школярам вивчати ті чи інші предмети вдома. Для того, щоб додати експертності цим порадам, ми залучили до створення сценаріїв освітян, які самі користуються цими ресурсами».

«Дистанційне навчання може бути дуже різноманітним. Поки учні освоюють різноманітні форми взаємодії через Інтернет, ми поспілкувалися з чернівецькими вчителями та зібрали порадник з різними джерелами та лайфхаками, які можна використовувати під час дистанційної роботи», — наголосив продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.

Всю детальну інформацію про цей та інші проєкти Суспільного Буковини знаходьте на нашому офіційному сайті.

Нагадаємо також, що телеканал UA: БУКОВИНА підготував новий радійний спецпроєкт «Буковинці на карантині», а також зважаючи на швидке поширення COVID-19 на Буковині, команда Суспільного Буковини заснувала спільноту «Буковинці на карантині» у мережі Фейсбук.
 

Джерело: UA: БУКОВИНА

peredplata