Чернівці готові до ЗНО

 

У  Чернівцях усі пункти готові до проведення ЗНО. Учні до них зможуть  дістатися   транспортом, що працює у режимі спецперевезень

Чернівецькому тролейбусному управлінню та  перевізникам усіх форм власності розпорядженням міського голови Олексія Каспрука  доручено  при здійсненні  спеціальних перевезень  25 червня, 30 червня, 2 липня, 6 липня, 7 липня, 9 липня, 13 липня, 15 липня, 17 липня забезпечити проїзд  учасників незалежного оцінювання ЗНО-2020 за пред’явленням запрошення та персоналу  – за пред’явленням довідки,що підтверджує надання послуг у пункті проведення основної сесії ЗНО-2020.

25 червня у  Чернівцях працюватимуть 9 пунктів незалежного оцінювання ЗНО-2020 – в  гімназіях №1 та №4, ЗОШ № 2,6,22,24,27,31  та ліцеї №4. Загалом у  Чернівцях для проведення ЗНО  облаштовано 15  пунктів.

23-24 червня  міське управління освіти  разом з представниками  управління Держпродспоживслужби   перевірило  усі  пункти проведення ЗНО  щодо дотримання  протиепідемічних вимог –  порушень  не виявлено.  У всіх пунктах є засоби для проведення  температурного скринінгу,  антисептики, захисні маски, одноразові рушники у вбиральнях, належним чином з дотриманням  дистанціонування підготовлені  аудиторії, розміщені інформаційні матеріали. Про це повідомив  начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк.

Повідомляє пресслужба міської ради.

peredplata