Буковинця, який підозрюється у вбивстві дружини та дитини, заарештовано.Він пояснив, чому вбив дружину і дитину

Нагадаємо, вчора, 12-го березня, поліція затримала 38-річного жителя Сторожинеччини за скоєння подвійного вбивства. Наразі триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Під час допиту затриманий розповів, що у нього з дружиною були тривалі непорозуміння на фінансовому ґрунті, через які жінка ображала та принижувала його. В процесі чергової суперечки він сокирою позбавив дружину життя. Перебуваючи в схвильованому стані, чоловік також задушив 1,5 річну доньку, яка знаходилася поруч в одній кімнаті.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 1 та 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого, погодженого прокуратурою Чернівецької області, Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб без альтернативи внесення застави.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/vbivstvo/bukovinczya-yakij-pidozryujetsya-u-vbivstvi-druzhini-ta-ditini-zaareshtovano/

peredplata