Помер журналіст Олег Тудан

 

Помер український журналіст Олег Тудан. Про це у Facebook написала його подруга Христина Гаврилюк. Про поховання вона повідомить згодом.

Три роки тому у журналіста виявили рак. В 2018-му він переніс операцію з видалення пухлини. У 2020-му лікарі виявили рецидив. У лютому Олегу призначили хіміотерапію та курс радіотерапії. Також для нього збирали гроші на імунотерапію.

Олег Тудан працював кореспондентом «1+1» та «Суспільне Буковина» у Чернівцях.

Редакція «Детектора медіа» та колеги з “BukNews” висловлюють співчуття усім рідним та близьким Олега.

Джерело: https://detector.media/

Олег Тудан тривалий час боровся з важкою онкологічною недугою.

Олег Тудан – кореспондент «1+1» в Чернівцях. Три роки тому він переніс операцію з видалення злоякісного новоутворення. А пів року тому лікарі діагностували в нього рецедив раку. Провели опромінення та хіміотерапію. 

У липні 2020 року ІА АСС писало, що Олег потерпав від сильного болю. Допомогти йому могла імунотерапія, одна ін`єкція якої коштувала 130 тисяч гривень. Друзі, рідні, знайомі та незнайомі люди допомогли зібрати кошти, аби розпочати лікування.

Сьогодні, 27 вересня, стало відомо, що Олег помер. Про це у фейсбук написали його друзі та рідні.

«Сьогодні, після тривалої хвороби помер мій друг Олег. Він боровся до останнього, а разом з ним — і всі ми. Точно знаю, Олег сильніше ніж хвороба. Спочивай з джазом, друже!» – написав у Фейсбук Артем Жук.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/ne-stalo-vidomogo-cherniveckogo-zhurnalista-63794. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata