Давайте зупиним цю Амазонську бойню!

Це жахливо! В самому серці Амазонії була згвалтована і убита 12-річна дівчинка з племені яномами.

За попередніми даними, це завершили нелегальні горноробочі.

Понад 20 тисяч людей вже вторглося на землі яномами і ведуть кривову війну проти корінного народу і тропічних лісів.  Уряд Бразилії ігнорує , але мільйони голосів всього світу можуть привернути міжнародну увагу до крику яномами про допомогу. Давайте зупиним цю бойню!  12-літня дівчинка яномами була ізнасилована й убита, за додатковими даними, нелегальними гірноробочими. А кинута в ріку трьохлітня дитина зараз вважається зниклою  без вісти.

20 000 нелегальних гірноробочих окупованих території яномами, принесли з собою кровопролиття та терор.  тропічні ліси Амазонії знищують, ріки отрєні ртуттю рудників.

Давайте зупиним цю бойню!

Заклик  мільйонів людей може стати сигналом тривоги і змусити лідерів вжити заходи. Вони планують зустрітися, щоб обговорити права людей та питання навколишнього середовища на самміте Америки

Яномами не можуть продовжувати сопротивление в одиночку. Але ми можемо притягнути до цієї проблеми  увагу.

Протягом віків тропічний ліс є домом для яномі. .Тепер ліс знищується із-за гонки нелегальних гірняків за золотом, на фоні яких яномами борються за своє життя.

Президент Бразилії вже багато років підтримує гірняків. Він знаходиться в голові безжалісного натискання на тропічні ліси, заохочуючи лісозаготівельників, гірняків і фермерів розбивати одну з найважливіших екосистем на Землі.

Ми не можемо залишитися в стороні. Цестосується кожного з нас. І наш голос може показати величезний вплив на ситуацію. Разом ми можемо притягнути до цього  увагу, щоб  тиском на можливих лідерів, щоб вони негайно вжили заходи. Яномами не зможуть в одиночку продовжувати противитися цьому убивчому натиску. Давайте підтримувати їх мільйонами голосів членів нашого руху з усіх країн світу. Добавьте свій голос, а потім розкажіть   іншим: Зупинемо Амазонську бойню — добавьте свій голос!

Більше десяти років спільноти Авааз тісно співпрацює з корінними народами Амазонії в боротьбі проти нападів на їх правах і землі. А коли розвинулася пандемія Covid-19, ми допомогли більш ніж 100 общинам захиститися від вірусу та зберегти безліч життів.

Сьогодні яномами просять нас підтримати їх і призвати уряду прийняти міри, поки ще не пізно. Давайте зробимо це!

з надією і рішучістю, Діего, Майк, Лусіана, Ана, Луіс і вся команда Авааз

peredplata