Парубком із Буковини, який жорстоко вбив павича, «зацікавилися» зоозахисники та поліція

На Буковині молодики, які відпочивали на природі, жорстоко вбили павича.

Відео з’явилося на фейсбуці ГО Аnimals Heps.

На відео видно, як молодик у стані алкогольного сп’яніння почав розмахувати павичем. Пташка спочатку махала крилами. Але чоловік кілька разів жорстоко вдарив нею об землю.

Компанія чоловіків знімала це на відео, при цьому голосно сміялися та матюкалися.

 
У Чернівцях гидота на ім’я Костя, бухаючи на природі, взяв і вбив птаха. Сподіваємося, у в’язниці у нього буде саме таке прізвисько – павич.
Кончєний 
 
Усі соцмережі “гудять” про нелюдський вчинок парубка з Буковини, який у стані алкогольного сп’яніння жорстоко убив павича. Чимало вражених побаченим відео вже пообіцяли, що молодикові це так не минеться.

Пообіцяла домогтися законного покарання для буковинця і URSA – громадська організація, створена для захисту прав тварин в Україні

“Дуже важкий день. Ми не знаємо, як коментувати таку жорстокість до беззахисних тварин, але.. дивіться відео з обережністю.

Чергова жахлива історія, тепер ж на заході країни, орієнтовно – Чернівці. Молодик, швидше за все у нетверезому стані, душить павича і декілька разів б‘є його об землю. Результат незрозумілий, але 99%, що птах такого поводження не пережив.

Нашу організацію жахає жорстоке поводження з беззахисними тваринами. Ми обіцяємо, що зробимо все що в наших силах, аби кожен випадок був розслідуваний, а винні покарані”, – йдеться у дописі URSA.

Члени організації також звернулися до поліції Чернівецької області і зазначили, що “готові сприяти юридичною допомогою у цій справі”.

Водночас сам молодик уже відчув на собі наслідки такого вчинку. І звернувся до адміністраторів пабліків у соцмережах видалити відео.

Зокрема, блогер із Чернівців Женя Косов виставив скрін із проханням парубка:

“Прошу, видаліть історію. Я вже відповів за свої вчинки. Мені шкода, що так сталося”, – написав буковинець.

Раніше повідомлялося, що молодик із Буковини, відпочиваючи на природі, жорстоко вбив павича.

Відео – з тг-каналу ХЧ

 

peredplata